Hoe bestel je?
Wat gebeurt er daarna?
Postverzendingen binnen Nederland
Postverzendingen buiten Nederland
Aflevering van meubels
Adres, route, openingstijden en contactgegevens
Handelsgegevens en bankgegevens
Algemeen

Hoe bestel je?

Je kunt de bestelling plaatsen door op het product van je keuze te klikken. Hierdoor kom je op "mijn mandje" (bestelpagina) uit. Vergeet niet om hier het aantal op te geven dat je wilt bestellen. Klik daarna op de knop "bereken totaal". Hierdoor worden ook de verzendkosten berekend indien de bestelling alleen behang betreft. Als je meubels besteld hebt zullen de bezorgkosten naderhand gemaild worden. Onder het kopje "verzendkosten" lees je meer over de prijsindicatie. Als je de bestelling wilt afronden dan klik je op de knop "ga verder". Je komt dan op de pagina waar je de contactgegevens kan invullen. Hier zijn alle velden verplicht op "Land" en "Telefoonnummer" na. Controleer de gegevens goed voordat je verder gaat. Door op de knop "verstuur" te klikken wordt de bestelinformatie naar ons verstuurd. Je gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld.

Naar boven


Wat gebeurt er daarna?

Op de volgende pagina moet je aangeven hoe je wilt betalen. De volgende mogelijkheden kan je kiezen:

iDeal :Voor binnenlandse betalingen.

IBAN / BIC :Voor buitenlandse bankbetalingen.

Ondertussen versturen wij een bevestigingsmail. Controleer die nog eens goed. Mocht er iets niet kloppen laat het ons dan zo snel mogelijk weten, zodat de verzending goed zal verlopen.

Als je behang hebt besteld, zullen wij de producten versturen als de betaling binnen is. Als je meubels hebt besteld zullen wij contact met je opnemen zodra het geld binnen is.

Als het bedrag na 7 dagen nog niet binnen is, zal de bestelling automatisch vervallen.

Naar boven


Postverzendingen binnen Nederland

De verzendkosten voor behang binnen Nederland worden automatisch berekend en zijn te zien in "mijn mandje" (bestelpagina). Bij het berekenen van de verzendkosten zijn we uitgegaan van de tarieven van TNT Post. Verzenden naar het buitenland is mogelijk, maar dan gelden andere tarieven. Als dit het geval is krijg je van ons een mailtje met de juiste verzendkosten.

Voor wat betreft behang doen we ons best de bestelling binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling te versturen. De bonte kamer verzendt de bestelling met TNT Post. Zij bieden het pakketje maximaal 2 maal aan op het adres dat je opgegeven hebt. Als dat niet lukt heb je nog 3 weken de tijd om het af te halen bij het door de TNT Post aangegeven postkantoor. De verzendkosten van eventuele retouren zijn voor eigen rekening.

Naar boven


Postverzendingen buiten Nederland

Voor de verzendkosten naar België, Luxemburg en Duitsland zijn de verzendkosten:
- 1 t/m 2 rollen: € 13,10
- 3 t/m 6 rollen: € 19,50
- 7 t/m 12 rollen: € 25,20
LET OP: deze kosten worden niet automatisch berekend.

Voor andere landen kan je een prijsopgave doen door een mail te sturen via bestel@debontekamer.nl

Naar boven


Aflevering van meubels

De verzendkosten voor afleveren van meubels is als volgt:

- Binnen de regio Haaglanden zijn de bezorgkosten €35,00.
- Buiten de regio Haaglanden zijn de bezorgkosten afhankelijk van de afstand.

Naar boven


Adres, route, openingstijden en contactgegevens

De loods in de van Speijkstraat is gesloten, maar de verkoop gaat nog wel door. Voor bezichting kan je een afspaak maken via de email

Naar boven

Handelsgegevens en bankgegevens

Hier volgens onze handelsgegevens:
BTW: 1448.89.626.B.01
KvK: 27273601

En hier de bankgegevens:
Rekeningnummer: 1944774 t.n.v. de bonte kamer
IBAN: NL70INGB0001944774
BIC: INGBNL2A

Naar boven

Algemeen

De persoon die een produkt het eerst bestelt en betaalt, heeft er recht op. Als een meubel besteld is, maar nog niet betaald, kan het produkt door een ander gekocht worden. Reserveren is helaas niet mogelijk.

Naar boven